فاصله زمانی ترخیص کالا

به گزارش خبرنگار مهر، فرهاد دژپسند در حاشیه رونمایی از سرویس های جدید الکترونیکی گمرکات کشور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز تحول جدی در گمرکات در حوزه الکترونیکی داشته ایم، گفت: در این چند ماه اخیر انتقاداتی در گمرک مطرح شده است که بخش قابل توجهی از آن به دلیل عدم اشراف منتقدان از فعالیت های گمرک است.

وی با بیان اینکه گمرک توانسته فاصله زمانی تخلیه و ترخیص کالا را به شدت کاهش داده و از ۲۶ روز به ۴ روز کاهش دهد، افزود: متناظر آن، گمرکات شفاف سازی نیز شده است. برخی می گویند در گمرک شفافیت وجود ندارد و امکان انجام انواع کارها نیز هست. اما این تلقی اشتباه است چرا که همه فعالیت های گمرک در بستر الکترونیکی انجام می‌شود و امکان نظارت بر همه امور وجود دارد.

وی افزود: یکی دیگر از نتایج توسعه بستر الکترونیکی گمرک، کاهش میزان مراجعه حضوری افراد به گمرکات برای ترخیص کالا و همچنین صرفه جویی قابل توجه در مصرف کاغذ بوده است؛ با این تحول در روش ها می‌شود به دولت هوشمند دست یافت و سهولت زیادی برای فعالان اقتصادی فراهم شده است.

دژپسند با تاکید بر افزایش شفافیت در گمرکات و مبارزه با فساد گفت: اینکه ادعا شود صد درصد محموله ها را می توانیم مانیتورینگ کنیم ادعای قابل قبول نیست اما اگر بتوانیم دستگاههای ایکس ری را تمام گمرکات راه اندازی و تجهیز کنیم قاچاق کالا کاهش خواهد یافت.

به گفته وی برای تهیه دستگاههای ایکس ری در گمرکات نیاز به تامین مالی داریم ضمن اینکه امکان تولید آنها در داخل نیز وجود دارد اما در هر دو صورت باید منابع مالی باشد. می توانیم از بخش خصوصی برای تهیه و تولید ایکس ری و نصب در گمرکات استفاده کنیم و نحوه بازگشت سرمایه بخش خصوصی در این زمینه می تواند اخذ هزینه به ازای بازرسی هر محموله باشد.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر در خصوص دعوای سازمان بنادر و دریانوردی با گمرکات کشور در خصوص تاخیر در ترخیص کالاهای اساسی از بنادر اظهار داشت: سعی می کنیم در دستگاههای حاکمیتی جنگ حیدری نعمتی نباشد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: گمرک نیز برای اینکه در ورود کالاهای اساسی ترخیص تسریع کند اگر چه باید برخی استانداردها مانند موارد بهداشتی و قرنطینه را برای کالاهای اساسی و خوراک دام مراعات کند.

بایگانی
  • ۰
  • ۰

بهداشت کودک

حبیب الله مسعودی فرید روز جمعه در حاشیه  نخستین گردهمایی «همزادهای دوست داشتنی سرزمین من» در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در جمع خبرنگاران افزود: نظام سلامت درمورد تامین شیرخشک چندقلوها یک برنامه دارد و مادران باید به مراکز بهداشت مراجعه کنند.

وی ادامه داد: براساس این برنامه اگر نوزادان نیاز به مصرف شیرخشک داشته باشند دراین مراکز بررسی می شود و بعد از ارایه گزارش این مراکز به وزارت بهداشت، شیرخشک چندقلوها به خانوارها داده می شود.

وی درخصوص مقدار ارایه شیرخشک به خانوارهای چند قلویی اظهارداشت: این امر براساس نیاز کودکان انجام می شود.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی خاطرنشان کرد: این سازمان فقط تامین شیرخشک برای مراکز بهزیستی و شیرخوارگاه های تحت پوشش خود را برعهده دارد، در بحث تامین شیرخشک وپوشک چند قلوها قبلا سازمان بهزیستی کمک می کرد اما در حال حاضر وزارت بهداشت موظف کرده که خانواده ها به مراکز بهداشتی مراجعه کنند و با بررسی فرآیند سلامتی مادر و رشد کودک درصورت نیاز، شیرخشک خانواده های چند قلویی را تامین کند.

وی با اعلام اینکه موارد جدید ابتلا در کل جهان 54 درصد است، تشریح کرد: این آمار در منطقه ما واقع در مدیترانه شرقی 95 درصد است، بنابراین ما در این منطقه وظیفه سنگینی داریم و باید برای ایمن‌‌سازی بیشتر به‌سراغ افراد در معرض آسیب‌‌های اجتماعی برویم که این کار هم وظیفه یک وزارتخانه به‌تنهایی نیست و باید همه دستگاه‌‌ها در آن مشارکت کنند.

به گزارش بهداشت نیوز، از آنچه متخصصان تغذیه و بهداشت کودک، پس از مدت‌ها تحصیل و آزمایش و تحقیق دریافته اند، نمایان می‌شود که آن‌ها نیز به همان دستور‌ها و مطالبی رسیده اند که پیشوایان دینی ما، قرن‌ها پیش از این، آن‌ها را به بهترین و کاملترین وجه بیان فرموده اند، به نحوی که دکتر صانعی می‌نویسد: از نوشته‌هایی که در این زمینه‌ها منتشر شده چنین برمی آید که شیر مادر هر قدر هم اندک باشد باز برای سلامت فرزند از هر شیر دیگری بهتر است.

  • ۹۸/۱۱/۲۱
  • سالار عباسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی